Høj faglighed og søgen mod den objektive løsning

For Jakob er Civilstyrelsen en stærk juridisk arbejdsplads med åbenhed om karrierevalg og fremtidsdrømme.

Jakob arbejder som fuldmægtig i kontoret Fonde & Ejendomme. Han har arbejdet i Civilstyrelsen siden 2018, hvor han startede med at sidde i Erstatningsnævnets sekretariat. Han har tidligere arbejdet i Nævnenes Hus og i et privat advokatfirma.

Jakob er glad for at være i Civilstyrelsen, fordi fagligheden er i top, og der er mange forskellige retsområder og arbejdsopgaver.

Civilstyrelsen har et stærkt ry for at være en juridisk arbejdsplads, hvor kvalitet er i højsædet. Og så kom styrelsen til Viborg, hvor jeg selv er vokset op i nærheden af, så det var et godt match for mig.

Det daglige arbejde

Til dagligt sidder Jakob med fondsret, personret og erhvervelse af fastejendom. Jakob nævner at det er fedt at få lov og sidde med forskellige juridiske sagsområder og at finde den objektive løsning på en sag. Det er virkelig noget, der driver ham i hans arbejde.

Arbejdsmiljøet

For Jakob skaber det åbne kontormiljø i Civilstyrelsen en god dynamik, fordi han kan sparre med sine kollegaer på kryds og tværs, uden at de snakker hen over hovedet på hinanden. Derudover er det også en arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at snakke åbent om sine drømme.

I Civilstyrelsen er der en særlig åbenhed om, at det ikke forventes, at man er her de næste 10-20 år. Så hvis man har lyst og tør, kan man sagtens snakke om sin karriere og planer for fremtiden.

Job & karriere