Økonomistyring på en juridisk arbejdsplads

Mange controllere arbejder med et specifikt område, men i Civilstyrelsen sidder Morten med mange forskelligartede opgaver. Det giver ham en spændende hverdag, hvor der er gode udviklingsmuligheder.

Morten er uddannet cand.merc.jur. og har arbejdet som controller i Staben i Civilstyrelsen i 7 år. I de år har han haft meget varierende arbejdsopgaver og en stor grad af frihed under ansvar:

Så længe jeg leverer mine arbejdsopgaver til tiden, har jeg stor frihed under ansvar, og det er simpelthen guld værd som familiefar. Oveni det har jeg fået lov at prøve kræfter med mange forskelligartede opgaver inden for mit fag, og det er ret unikt som controller.

Det daglige arbejde

Hans arbejdsopgaver indebærer blandt andet økonomistyring, afrapportering, analyser, mål og resultatplan og meget andet. Noget af det bedste ved hans arbejde er den forskel han gør for den daglige drift.

Jeg arbejder blandt andet med økonomistyring, målinger og analyser til brug for driftsstyring. Mit arbejde har en stor betydning for den daglige drift, fordi jeg understøtter styrelsen i at træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Arbejdsmiljø

Men det er ikke kun arbejdsopgaverne, som skaber stor værdi for Mortens hverdag. Det kollegiale fællesskab fylder også en hel del

I staben er mange af os samme sted i livet og tætte på hinanden. Vi har kontordage, fredagsbare, styrelsesdage, julefrokoster, og generelt har vi det sjovt.

Morten slutter af med at fortælle, at der er et stort udviklingspotentiale i Civilstyrelsen, og at det ofte er ens egne ambitioner, der sætter grænserne. Det skyldes blandt andet den flade ledelsesstruktur, der gør, at der ikke er langt fra tanke til handling.

Job & karriere