Ansøgningsprocessen

Når du søger job hos os

Vi har brug for dygtige medarbejdere og ledere, der vil være med til at sætte deres præg på Civilstyrelsen i fremtiden. Skal du med?

Når vi søger en medarbejder handler det for os om, at finde den rette person til stillingen. Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi sikrer et et trygt ansættelsesforløb og få inspiration til, hvad du kan fortælle i en ansøgning og til en samtale.

Ansøgning

Du bestemmer selv, hvordan din ansøgning skal se ud, og hvad den skal indeholde. Selve ansøgningen bør dog som udgangspunkt ikke fylde mere end én enkelt side.

Vi tilråder, at du læser vores stillingsopslag grundigt igennem. På den måde kan du bedst målrette og skrive en motiveret ansøgning, der fortæller os noget om, hvorfor vi skal vælge netop dig til stillingen. Husk at fremhæve, hvilke erfaringer og kompetencer du kan bidrage med.

Du ansøger via vores elektroniske rekrutteringssystem, hvor du udover ansøgningen også skal uploade og vedhæfte CV, karakterudskrifter og udtalelser. Du får en kvittering på e-mail, når din ansøgning er modtaget.

Vi indkalder de bedst kvalificerede ansøgere til stillingen til samtale. Ansættelsesudvalget består typisk af en leder og en HR medarbejder.

Forberedelse til samtalen

Hvis du er blevet indkaldt til en samtale hos os, er det en god ide at forberede dig godt inden. Du kan med fordel gøre dig nogle tanker om, hvordan du vil præsentere dig selv og dine kompetencer. Det kan også være en rigtig god ide at forberede de spørgsmål, du måtte have til stillingen. Vi vil altid gerne have spørgsmål. Ved at stille spørgsmål vil du få et bedre grundlag for at vurdere, om Civilstyrelsen er det rigtige sted for dig som arbejdsplads, hvis du skulle blive tilbudt stillingen.

Samtalen plejer altid at komme ind på organisationen, kontoret, stillingen, arbejdsform og vores forventninger til hinanden.

Jobsamtalen

Jobsamtalen vil som udgangspunkt bestå af en enkelt samtale. Ved samtalen vil vi indledningsvist fortælle om Civilstyrelsen, herunder organisationens opbygning og om styrelsens sagsområder. Derefter vil vi fortælle om den konkrete stilling og høre nærmere om dig samt din motivation for at søge jobbet. Det er vigtigt, at du er ærlig og er dig selv under samtalen, da vi på den måde får det optimale ud af processen samt formålet med samtalen - nemlig at finde det bedste match.

Hvis du har været til samtale hos os og ikke fået stillingen, modtager du et mundtligt, telefonisk afslag.

Hvis du ikke er blevet udvalgt til en samtale, modtager du et skriftligt afslag.

Ledige stillinger

Start din karriere hos os

Ledige stillinger

Dataanalytiker til Civilstyrelsen i Viborg - ansøgningsfrist den 27. maj 2024.

Skarp BI-konsulent/financial controller til Civilstyrelsen i Viborg - ansøgningsfrist den 19. maj 2024.