Gode kollegaer, fællesskab og konstant udvikling

Som kontorfunktionær i Civilstyrelsen har Lotte stort ansvar og et tæt samarbejde med juristerne

Lotte har været ansat som kontorfunktionær i Civilstyrelsen siden 2019. Med i bagagen har hun også en pædagoguddannelse, der har vist sig at være særlig brugbar på kontoret, fordi hun møder sine kollegaer og borgerne med et pædagogisk mind-set.

Det daglige arbejde

Til daglig sidder Lotte i kontoret Tilskud & Retslægerådet. Hun har et stort ansvar og forskelligartede opgaver. For selvom det er juristerne, der sidder med den afsluttende sagsbehandling, så laver Lotte alt forarbejdet, indtil juristerne får den sidste votering fra lægerne. Der er derfor et tæt samarbejde med juristerne, hvilket Lotte sætter stor pris på.

Vi arbejder tæt med juristerne og sparrer med hinanden. Som kontoruddannet lærer jeg nogle gange juristerne op i vores del, fordi de skal kende hele sagsgangen. Selvom vi har forskellige uddannelser, er vi en enhed, og alle føler sig respekteret og set.

For Lotte er Civilstyrelsen en spændende arbejdsplads, hvor der er konstant udvikling. Der er nemlig ofte nye, der skal læres op, og det betyder, at de altid lærer noget nyt på kontoret, fordi de nye medarbejdere stiller spørgsmål til det, de gør. Derudover kan man arbejde som kontorfunktionær i alle kontorerne i Civilstyrelsen, og de administrative opgaver er meget forskellige fra kontor til kontor.

Man har mulighed for at søge jobs internt, så man kan finde sin plads her. Og så er det op til en selv, hvor meget ansvar man vil have. I Indsamlingsnævnet kan man få underskriftrettigheder, og jeg også været med i processen, da Retslægerådets sager skulle digitaliseres

Arbejdsmiljøet

Men det er ikke kun arbejdsopgaverne, der driver Lotte i hendes arbejde. Hun har en helt særlig omsorg for sine kollegaer og har fået tildelt ”send hjem rettigheder”.

I min afdeling har vi et fantastisk team, der er der for hinanden. Jeg har blandt andet fået ”send hjem rettigheder”, så hvis jeg kan se, at der er en, der trænger til at komme hjem, så kan jeg sige det. Vi passer på hinanden, holder øje med hinanden, og siger godmorgen til hinanden.

 

Job & karriere