Stork Stunts

13-05-2023

Kontaktoplysninger

Langelandsvej 43, 2. th., 2000 Frederiksberg - CVR 42978280

Indsamlingsperiode

Fra den 14. maj 2022 til den 13. maj 2023.

Indsamlingsmåde

Indsamlingen foregår via online indsamlingsplatform (www.gofundme.com) og sociale medier (Instagram).
De indsamlede midler modtages via mobile betalingsløsninger (nr. 335089) og kontooverførsel (reg.nr.: 8090 kontonr.: 0001373011).

Indsamlingens formål

Midlerne skal anvendes til fordel for at støtte stuntkvinden Sascha Stork’s rejse til at opnå en international stunt-karriere i Hollywood, USA. Indsamlingen støtter fortrinsvis undervisning og uddannelse af Sascha inden for stuntrelaterede emner. Sekundært støtter indsamlingen leveomkostninger for Sascha. Mere specifikt skal indsamlingen dække, undervisning i blandt andet thaiboxing, skuespil, sværdfægtning, kost, logi og eventuelt konkurrencegebyr for kvalificering og deltagelse ved VM i dødsudspring, indkøb af sværd og airsoft våben samt tilbehør til faldskærmsudspring, kontingenter til medlemskab i sportsforeninger, herunder blandt andet tricking, gymnastik og svømmehal, kropsbehandlinger efter behov, arbejdsvisum til USA, flybillet til USA, mental coaching, samtaler med erhvervspsykolog samt des lignende udgifter som støtter hovedformålet.

I tilfælde af, at der er et overskydende beløb efter, at formålet er opfyldt, skal de overskydende midler anvendes til endnu mere undervisning i stuntrelaterede emner, herunder stuntridning, bueskydning, filmkamp, stuntkurser, BASE-jumpingkursus eller lignende. Midlerne kan også til produktion af film for at promovere Saschas stunts.

Indsamlingsområde

Landsdækkende.

Indsamlingens regnskab

Regnskab forventes offentliggjort senest 14 dage efter den 13. november 2023.

Eventuelle yderligere oplysninger

J.nr. 22-700-04965