Oplæg på Aarhus Universitet

Publiceret 28-08-2023

I torsdags var vi inviteret til at holde oplæg på Aarhus Universitet for de nye jurastuderende

Vores kontorchef i Erstatningsnævnets sekretariat Louise Ingerslev Andersen, fortalte om sine karriereveje og om, hvordan hun undervejs i sin karriere har holdt godt fast i alt det, som ud over arbejdet er vigtigt i livet.  

Louise har advokatbestalling og møderet for Højesteret, og hun har været konstitueret landsdommer, men hun er også mor og gymnast – og det var netop Louises pointe til de unge studerende, at man ikke behøver at gøre juraen til hele sin identitet, man bliver faktisk en bedre jurist af netop at være ”det hele menneske”.

Vi havde også en stud.jur. og juridisk fuldmægtig med, der kunne fortælle om, hvordan de oplever at arbejde i Civilstyrelsen. De lagde vægt på det store ansvar man får givet, work-life-balance og arbejdsmiljøet, der summer af godt humør, hjælpsomhed og respekt.

Tak for invitationen til Aarhus Universitet – det var en stor fornøjelse at være med til at fortælle om de muligheder, der er for jurister i en statslig myndighed, både mens de studerer, og når de er færdiguddannede og klar til første job.

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde hos os? Så kan du gå ind på vores karrieresite og læse mere om vores arbejdsmiljø og læse karriereportrætter fra vores ansatte.

OBS:  Lige nu søger vi jurister. Der er ansøgningsfrist d. 11. september:

Du kan finde stillingsopslaget ved at klikke her.