GLÆDELIG 3 SØNDAG I ADVENT 

Publiceret 17-12-2023

Hvordan sikrer vi julehumør og gode smil i Civilstyrelsen i december?

 

Hele december (og noget af november) har styrelsen forvandlet sig til et flot julelandskab. Hvert kontor har gjort deres ypperste for at forsøge at vinde prisen for årets bedst pyntede julekontor, og i fredags afgjorde vi konkurrencen sammen med den årlige Ugly christmas sweater konkurrence.

Men juleriet stopper ikke her. Udover kontorernes egne juletraditioner, har vi initiativer på tværs af styrelsen. Her er et lille udpluk af initiativer i julen:

Juleguf og bevægelsesjulekalender 
Julen er fyldt med lækre sager, og det gælder også på vores arbejdsplads. Alle kontorer får hvert år en lille sum penge til at forsøde den travle december med julegodter. Men alt er balance, så vores arbejdsmiljøorganisation har planlagt en digital bevægelsesjulekalender, som kontorerne bliver opfordret til at deltage i. Hver morgen bliver dagens låge sendt ud, og så kan man vælge, om man vil deltage i yoga & meditationsøvelser eller puls & cardio. Som i kan se på billederne, så giver det anledning til smil og gode stunder blandt kollegaerne.

I Civilstyrelsen har vi en bevægelsesambassadør i hvert kontor. Bevægelsesambassadøren har ansvar for at tage initiativ til at mødes for en kort stund og bruge elastikker, lave træningsøvelser eller gå en kort tur, så vi kan få pauser fra skærmen med lidt bevægelse. Det er et initiativ, der fortsætter i 2024.

Vi håber, vi har bidraget til lidt julestemning her den 3. søndag i advent. Vi kommer i hvert fald selv lidt mere i julehumør hver dag, når vi møder ind i styrelsen.

God søndag.